Theater Aan Zee

We zijn ook weer van de partij op Theater Aan Zee! Op 29 juli om 12.30u picknicken we samen in het familiepark van TAZ op een gigantisch picknickdeken en gaan we daarna op ontdekkingstocht door het park en voorstellingen kijken. Wees welkom met de ganse familie! Op 30 juli om 18.00u gaan we in première met de TOSO documentaire van Dany Deprez en Bob Mees. Na de vertoning volgt nog een onversneden TOSO concert!

 

Wil je mee picknicken en van het familiepark genieten, contacteer dan hans@kleinverhaal.be , voor het bijwonen van de TOSO docu contacteer dieter@kleinverhaal.be ! Graag tot op TAZ !

12.07.2017
Future Shorts Film festival

We verwelkomen de zomereditie van het FUTURE SHORTS FILMFESTIVAL in ons atelier.

Op het programma acht kortfilms van 'award winning shorts' van over de hele wereld.

Vrijdag 14 juli, deuren 19.00u, start film 19.30u.

Gratis ingang.

Het volledige programma vindt u hier.

 

Future Shorts programmes feature award-winning international short films alongside live music, DJs, food and art. Screening across a vast network of theatres, music halls, beach bars, galleries, clubs and warehouses.

Anyone, anywhere can set up a screening. Future Shorts is the largest short film network in the world. Working across exhibition, distribution and experiential events, Future Shorts is the product of 13 years of audience development, experimentation and of reacting to the demand for another way of experiencing film.

 

03.07.2017
Picknick editie De Avonden tijdens TAZ !

Tijdens Theater Aan Zee, van 29 juli tot 5 augustus, wordt het Leopoldpark omgetoverd tot een cultureel kinderparadijs met originele theatervoorstellingen, installaties, hippe concerten en knutselateliers. En dat allemaal in openlucht of in één van de tenten.

 

Met kleinVerhaal installeren we ons op 29 juli ook in het familiepark en spreiden we een gigantisch picknickdeken. Jullie zijn welkom op ons deken met de hele familie vanaf 12.30u. We picknicken samen en daarna trekken we op ontdekkingstocht doorheen het park én gaan we naar één van de voorstellingen kijken.

 

Met andere woorden: een niet te versmaden culinaire en culturele topper voor de ganse familie!

 

Prijs 2,5 euro, schrijf je in via hans@kleinverhaal.be.

 

Met steun van Theater aan Zee

03.07.2017
Première TOSO docu op TAZ !

TOSO betekent meer dan muziek alleen. Het gaat over een trotse familie, een beweging in de stad, een ervaring. We vroegen regisseur Dany Deprez om de TOSO experience te documenteren. Hij vertoefde enkele maanden in het kielzog van deze bijzondere groep mensen, van een artistieke optocht met het Lucinda Ra collectief door Brugge tot een monumentale show met het tachtigkoppige Grand Orchestre National Lunaire uit La Louvière, en zocht de groepsleden individueel op met de vraag: waarom maak je deel uit van TOSO? Een eerlijke docu op de kadans van TOSO's onaffe muziek.

 

Maak de première van deze documentaire mee op Theater Aan Zee op zondag 30 juli om 18u in cc De Grote Post. Tickets te verkrijgen via theateraanzee.be. Na de documentaire doet TOSO de zaal nog eens grondig daveren, live en onversneden!

 

Met de steun van de Vlaamse Overheid, de provincie West-Vlaanderen, de Stad Oostende en Art Cinema OffOff

03.07.2017
Première 'Take Good Care Of My Baby'

Samen met Samenlevingsopbouw West-Vlaanderen, regisseur Nicolas Daenens en schrijfster An De Gruyter doken we onder in de Nieuwe Stad, een bijzondere sociale wijk in Oostende. We bereidden er gedurende een halfjaar samen met de bewoners een kortfim voor. Het is een verhaal op het lijf van de buurt geschreven: het relaas van een alleenstaande moeder die haar leven op rails tracht te krijgen en daarbij de hulp krijgt van de wijk. Een warm verhaal zonder franjes, soms fragiel en pijnlijk, maar steeds hoopvol.

 

De feestelijke première, inclusief introductie van de acteurs rode loper, vindt plaats tijdens het Filmfestival Oostende op 10 september om 15u45.

 

Wil je er graag bij zijn? Geef ons een seintje via dany@kleinverhaal.be !