K O E S T

Oosteroever Oostende

De Oostendse muzikant Yannick Dumarey (basgitaar) recycleerde de VHS amateurbeelden die zijn vader tijdens zijn werk op zee draaide. Als een soort van herbeleven van een tijd waarin zijn vader weinig aanwezig was maakte hij met dit gigantisch archief een visuele partituur.

 

Samen met Marc De Maeseneer (baritonsax) liet hij zich dirigeren door de woelige videobeelden en de brommende klanken van de scheepsmotoren en componeerde hij er een beklijvende soundtrack bij, van onguur en woest tot zacht deinend.

 

De twee muzikanten ontwikkelden deze voorstelling in de kleinVerhaal studio in O.666, op de Oostendse oosteroever. Vanuit de studio hadden ze zicht op de kade waar Yannick een groot deel van zijn jeugd doorbracht en waar zijn vader aan- en afmeerde met sleepboot 'De Zeehond'.

 

Toonmomenten op woe 7 augustus (om 19u en 21u) en op vrij 9 augustus (om 19u en 21u) in onze studio in O.666, Hendrik Baelskaai 27, 8400 Oostende

Laat hier je appreciatie over dit project na!

Georges Lambrecht, 28.07.2019

Dieter Debruyne | +32 473 34 16 32
dieter@kleinverhaal.be
Foto's laden...
11.06.2019
K O E S T voorstellingen in O.666

We presenteren met K O E S T een donderende voorstelling over vaders, vissers en alle aanverwante zielen die u diep koestert. Yannick Dumarey (bas) en Marc De Maeseneer (baritonsax) componeerden een luide en beklijvende soundtrack voor de oude vhs beelden die de vander van Yannick maakte op zee. Niet te missen, alle hens aan dek please. De voorstellingen gaan door op 7 en 9 augustus telkens om 19u en om 21u in onze studio in O.666.

 

reserveren via dieter@kleinverhaal.be