KLEIN VERHAAL

Ensoriades Ensemble

Muzikale promenades bij Ensor

Een unieke muzikale ontmoeting tussen muzikanten van kleinVerhaal en het gerenommeerde HERMESEnsemble, waardoor een betoverende synergie ontstaat. Een impressionante mezzo-sopraan in duet met een straatwaardige rapper, een lofi gitarist die zich samen met een vibrafonist op drones stort, een elektronische muziekproducer die samenspant met een basklarinettist. De groep vindt inspratie in de meesterwerken van James Ensor voor het componeren van nieuwe, spannende muziek. Onverwachts, een gedurfde mix van hedendaagse en klassieke invloeden, Ensoriaans.

 

De composities van dit Ensoriades Ensemble, variërend van songs tot soundscapes, worden uitgebracht op ons Drift Records label en is te beluisteren bij de expo 'Rose, rose à mes yeux' in Mu.ZEE (16.12.2023 - 14.04.2024). U zal de muziek ook live kunnen meemaken in het museum tijdens nocturnes op volgende data: 13 februari, 15 februari, 5 maart, 13 maart en 14 maart.

 

Tickets en info over deze live voorstellingen vind je hier.

 

Dit project maakt deel uit van Ensor 2024, het veelzijdige stadsfestival met tal van expo’s en spraakmakende evenementen ter ere van het 75-jarig overlijden van kunstenaar James Ensor

Foto's laden...
MEER INFO

Dieter Debruyne | +32 473 34 16 32
dieter@kleinverhaal.be