KLEIN VERHAAL

TOSO Studio

DIY opnamesessies

maart-juni, 2017 > Atelier kleinVerhaal, CC De Grote Post

Met STUDIO TOSO organiseren we opnamesessies met muzikanten van in en rond Oostende. We nodigen individuele muzikanten of groepen en ensembles uit om opnames te maken, al dan niet aangevuld met gastmuzikanten. De TOSO STUDIO is een plek voor muzikale ontmoeting, verdieping en experiment, een werkplaats voor muzikanten die geen stek hebben of vinden in de reguliere circuits.
De muzikanten krijgen de tijd en ruimte om elkaar te leren kennen, te experimenteren en hun muziek op te nemen. STUDIO TOSO vindt plaats in cc De Grote Post en in het atelier van kleinVerhaal. Naast een professionele muzikant/coach wordt bij de studioprojecten steeds een opnametechnicus of producer begrokken die de opnames begeleidt en afwerkt (mixage en mastering). Iedere sessie wordt gefilmd en maakt deel uit van het STUDIO TOSO archief.
 
 
Als resultaat van de eerste studio sessies o.l.v. Giovanni Barcella, Bart Maris en Ilse Duyck werd een eerste cd gemaakt: "TOSO Studio Compilation Volume I maart-juni MMXVII". De cd is te verkrijgen aan 10 euro via kleinVerhaal.
Foto's laden...
MEER INFO

Dieter Debruyne | +32 473 34 16 32
dieter@kleinverhaal.be