KLEIN VERHAAL

De Avonden 2019

Atelier kleinVerhaal + diverse locaties in Oostende

De Avonden van kleinVerhaal ofwel onze beruchte culinaire en culturele luxe soirées. Warme avonden met een heel erg bont publiek, machtige voorstellingen en heerlijk eerlijk eten.

 

Een gedreven groep kleinVerhaal vrijwilligers vormen samen de Avonden-programmatieploeg en ploetert zich ieder jaar door een rijk gevulde catalogus van geëngageerd artistiek werk. Weken van wikken, wegen en discussiëren resulteerden in een gevarieerd en eigenwijs programma voor de Avonden in 2019.

 

Op het programma in 2019: een onvergetelijke Bal Populair en Café Confituur voor Chambres d'O, Marokkaanse stand-up comedy, picknick in het Theater Aan Zee familiepark, muziektheater van Madam Fortuna, een geschifte kortfilm en een heel wild muziekensemble !

 

De Avonden van kleinVerhaal gaan door in ons atelier of één van de Oostendse partners. De verenigingen van FMDO zorgen telkens voor een heerlijke maaltijd.

 

I /26.01.2019 / Café Confituur met Thomas Noël en Yves Meerschaert & Bal Populaire met DJ Jan Ducheyne / meetingpoint Chambres dÓ

II /01.03.2019 / Eros en Thanatos, muziektheater, Madam Fortuna, zaal Vuurtoren Oostende

III /17.05.2019 / Downside Up kortfilm (Peter Hesquiere) en Wild Classical Music Ensemble / O.666 / Hendrik Baelskaai 27

IV / augustus 2019 / Theater Aan Zee familiepark pick-nick / Leopoldpark Oostende

V / 27.09.2019 / Schaap van Vlaanderen standup comedy / O.666 site / Hendrik Baelskaai 27

VI / 15.11.2019 / "Wat hebben we verdiend vandaag" / docu van Victoria Deluxe /

 

Reserveren voor de Avonden doe je via deavonden@kleinverhaal.be .

 

Foto's laden...
MEER INFO

deavonden@kleinverhaal.be