KLEIN VERHAAL

De Kleine Parade

08.05.2008

speeltijd > een koer wordt scène > elke kleuter zijn accordeon > crossen wordt hossen > ze zoeken de lijnen op > vanop de partituur komt geluid > de kleine parade is een feit > op weg naar een unieke voorstelling

 

Tijdens de derde editie van Airbag speciale aandacht voor de brug tussen cultuur en onderwijs. Deze keer zoeken we het echt het jongste grut op. We komen bij kleuters en co langs, laten hen participeren in een performance en zetten hen op weg naar een unieke voorstelling op een fantastische locatie.

 

De Kleine Parade in 3 stappen

Stap 1: We komen langs in de klas. Zie het als een muzisch moment extra large. Een belevingstocht met de accordeon als centrale gast. 10 klassen vol goesting, daar gaat het om!

 

Stap 2: En plots wordt de speelplaats paradeveld. De partituur staat getekend. Een professioneel accordeonist trekt de parade op gang. 10 speelplaatsen vol muzikaal plezier, daar gaat het om!

 

Stap 3: Een exclusieve uitnodiging blijft liggen. Met de klas, ouders en grootouders naar een unieke voorstelling in een prachtig decor. Daarbovenop doen we de parade nog eens over, in 't groot weliswaar. 10 klassen op familie-uitstap, daar gaat het om!

 

De Kleine Parade past binnen het Airbag Festival van het Cultuurcentrum Brugge.

Foto's laden...
MEER INFO
Mail naar info@kleinverhaal.be

Airbag Festival