KLEIN VERHAAL

Lijfstroom

Lijfstroom is een online muziekkanaal dat tijdens Zomer in O. (2020) in het leven werd geroepen om muzikanten een hart onder de riem te steken door hen een digitaal podium aan te bieden. Vorige zomer passeerden o.a. Skumic, Kids With Buns, Seagulls, Frankie en BRLRS de revue.

 

Lijfstroom krijgt in 2021 een vervolg. De afleveringen worden uitgebreid tot een gevarieerd muziekprogramma waarin zowel reportages, interviews als optredens aan bod komen. Sam Ecker en Daan Borloo van het talentvolle Oostends performancecollectief Club Jaecques zijn de gastheren die de show aan elkaar praten en hun gasten het vuur aan de schenen leggen.

 

Lijfstroom denkt niet in muzikale hokjes en dompelt de kijker onder in een eclectische smeltkroes. Zowel beginnende, beloftevolle artiesten als muzikanten met nationale renommee worden uitgenodigd en ontmoeten elkaar. Daarenboven spelen deze kleurrijke schare muzikale gasten hun Lijfstroom set steeds op unieke Oostendse locaties. Van op een scheepswerf aan de Oosteroever en een dak in de Nieuwe Stad tot in de duinen van Raversyde.

 

Tijdens de zomer van 2021 komt er op Theater Aan Zee een live Lijfstroom show, mét hopelijk veel publiek. Denk Jools Holland maar dan op zijn Oostends. Ook voor Chambres d’O worden er live Lijfstroom episodes gepland.

 

Lijfstroom kan je volgen via Facebook en Instagram. Alle afleveringen vind je op het Lijfstroom YouTube kanaal.

 

Initiatiefnemers voor Lijfstroom zijn cc De Grote Post, kleinVerhaal, KAAP, Muziekclub De Zwerver, TAZ en jh OHK.

MEER INFO

Dieter Debruyne | +32 473 34 16 32
dieter@kleinverhaal.be


Lijfstroom facebook
Lijfstroom YouTube