KLEIN VERHAAL

Het Paard Van Troje

revue Blankenberge

oktober 2015 - april 2016 > Blankenberge

'We kwijnen weg omdat we ons koest moeten houden. We moeten ons allemaal aanpassen aan eenzelfde plan. Maar, niet met ons! Laat ons maar toekijken en we zullen van de kant eens goed lachen!'

 

Twintig Blankenbergenaars van de meest diverse pluimage sleutelden samen aan een mysterieus en dolgedraaid revuetheater. Ze brachten een eigenzinnig, hedendaags  sociaal-artistiek antwoord op de roemrijke revuegeschiedenis die Blankenberge kenmerkt. Sluit je aan bij de genootschap van het Paard Van Troje... en voorwaarts!

 

De Blankenbergse performers werden gecoacht door theatermaker Chokri Ben Chikhacircusatelier Woesh, muzikanten Thijs Troch en Jan Daelman en theatercoaches Wouter Verdegem en Barbara Callewaert (Productions & Zonen). In de buik van het paard treffen we een straffe cocktail van theater, circus en muziek.

 

Het Paard Van Troje werd binnengerold op 24 april in de beroemde zaal van Het Witte Paard, home van het Blankenbergs revue.

 

 

Het Paard Van Troje wordt ondersteund door de stad Blankenberge, het netwerk voor vrijetijdsparticipatie, de provincie West-Vlaanderen en de Vlaamse Overheid