KLEIN VERHAAL

Radio'O Zoutloos

Zes afleveringen lang volg je het wel en wee van een nest prettig gestoorde mensen in een rusthuis.
Wie herinnert zich nog de chain reaction van Zoutloos (2014)? Het memorabele moment in de voorstelling wanneer Palmira met haar magische krachten een pingpongballetje aan het rollen brengt en alle voorwerpen van de overleden rusthuisbewoners tot leven komen. Pure magie, zalf voor de ziel.

 

Zoutloos ging in 2014 in Oostende in première, en toerde vervolgens langs tientallen woonzorgcentra in Vlaanderen en Nederland. Door corona kan de voorstelling nu niet toeren, maar geen nood! De afgelopen maanden vertaalde Studio ORKA de voorstelling naar een ontroerend en hilarisch luisterspel: Radi'O Zoutloos.

Zes afleveringen lang volg je het wel en wee van een nest prettig gestoorde mensen in een rusthuis. Radi'O Zoutloos gaat 28 februari in premiere in Oostende. Via de lokale radio's MelindaFM en radio Noordzee zullen alle bewoners en personeel van de woonzorgcentra en ziekenhuizen kunnen luisteraars het wel en wee van de personages.

 

Na de première in Oostende in maart trekt de voorstelling naar verschillende cultuurcentra.  

 

Radi'O Zoutloos is een codproductie van De Grote Post, kleinVerhaal en Theater Aan Zee met steun van de Vlaamse Overheid