KLEIN VERHAAL

Wij, de verdronkenen # samenlezen

Atelier kleinVerhaal

Wij, de verdronkenen # samenlezen is een inclusief samenleesproject van kleinVerhaal ism WALPURGIS rond het boek "Wij, de verdronkenen" van Carsten Jensen (DK). Een gelijkaardig pilootproject vond reeds plaats in deFENIKS in Mortsel tussen maart en september 2017. Het samenleesproject loopt parallel met de voorbereidingen voor de muziektheatervoorstelling Wij, de verdronkenen, waarmee WALPURGIS deze zomer in première gaat.

 

Samen een boek lezen is een beetje als samen reizen. Dit samenleesproject is dan ook een echt sociaal en artistiek avontuur. Tussen 9 januari en 3 april 2019 komen we met een twaalftal mensen van diverse pluimage elke woensdagavond samen rond de keukentafel van kleinVerhaal om samen te eten en te lezen. We kruipen in de huid van kapitein Albert Madsen, de meeuwenmoordenaar Herman en vele andere kleurrijke personages, die zich staande proberen te houden in een wereld die in sneltempo veranderd. Een beetje zoals onze eigen wereld, toch?

 

Door samen te lezen en te luisteren denken we na over onze eigen samenleving en hoe we een 'goeie kapitein' kunnen zijn in de storm van dit leven.

Foto's laden...
MEER INFO

An Fonteyne | +32474308540
an@kleinverhaal.beIsabelle Vandemaele | +32 479 60 68 86


Muziektheater WALPURGIS
Woordaccent