KLEIN VERHAAL

Hiphop Boostcamp

Zowel in Brussel als in Oostende is er in de onderbuik van de steden een bruisende hiphopcultuur. Samen met kleinVerhaal, JH De Kim, De Grote Post en Jeugdhuizen Ondersteuning Brussel duiken we in deze werelden en bieden we jongeren met ambitie en talent voor hiphop en spoken word de kans om te groeien in hun persoonlijk traject, elkaar te inspireren en een nieuwe creatie te presenteren.

 

Een diverse groep van twaalf jongeren, zes uit Oostende en zes uit Brussel, worden geselecteerd om onder begeleiding van drie ‘masters’ gedurende vijf dagen (19 tem 23 juli) te werken in de muziekstudio's van kleinVerhaal en De Grote Post aan de creatie en presentatie van nieuwe hiphop songs. De drie masters zijn: hiphopper Dvtch Norris, dj en producer Ashley Morgan en hiphopper, mixer Sam van Ryssel.

 

Op dit vijfdaags avontuur gaan ze aan de slag met het maken van beats, het schrijven van lyrics en het ontdekken van hun persoonlijke performing stijl. Dit resulteert op de slotdag in een show waarin ze rappen in drie nieuwe hiphop songs. De show wordt gefilmd en indien iedereen er zich goed bij voelt, wordt een montage gestreamd op de sociale media.

 

Hiphop Boostcamp is een samenwerking tussen TAZ#Youth (de jongerenwerking van TAZ), De Grote Post en kleinVerhaal. Dit project is mogelijk dankzij de steun van de culturele activiteitenpremie van de Vlaamse overheid, het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Sabam for culture en powered by Stubru.

Foto's laden...
MEER INFO
Mail naar info@kleinverhaal.be