KLEIN VERHAAL

Torhoutsesteenweg

Slotevent en optocht

DE TORHOUTSESTEENWEG IS DE STRAAT WAAR JE ÉCHT ALLES KUNT KOPEN.

 

Na stap 1 (het interviewen van de handelaars) en stap 2 (rondtrekken met het mobiele drukatelier) begonnen we aan stap 3: het creëren van de handerlaarskaart.

 

De Torhoutsesteenweg is een handelaarsstraat met een rijke geschiedenis en vele gezichten. Het doel  van deze kaart is om een gids te zijn doorheen het grote aanbod: van Afghaanse Safraan over dagverse Sushi, Syrische koekjes, Franse kazen, Scandinavisch design, Cubaanse sigaren, babywellness, een sociaal reisbureau, een energiehuis, 34 soorten heerlijk brood en nog veel, véééél meer!

 

Alle informatie die we binnenkregen tijdens onze gesprekken met de handelaars en inwoners van de straat hebben we samengebracht in deze kaart.

 

Op zaterdag 6 mei trekken we vanaf 16u een feestelijke optocht op gang doorheen de torhoutsesteenweg. Vanaf 'het paard' tot aan de Elizabethlaan. We zullen er de handerlaarskaart kaart voorstellen die we samen met grafisch kunstenaar Ella Vandenbussche en met de steun van Stad Oostende hebben gemaakt. Het is het uitgelezen moment om de handelaars in deze fantastische straat te leren kennen.

 

Je kan de kaart online raadplegen via deze link

Foto's laden...
MEER INFO

Charlotte | +32 471 10 82 49
charlotte@kleinverhaal.be