KLEIN VERHAAL

Chambres d'o 2020

25 en 26 januari > Oostende

Met Chambres d'O staat op 25 en 26 januari 2020 in maar liefst 44 Oostendse huiskamers met dans, muziek, literatuur, comedy en theater ongetwijfeld voor iedereen iets op het programma!

 

kleinVerhaal is aanwezig met K O E S T en organiseert op zaterdagavond wegens het groot succes van vorig jaar opnieuw een Café Chantant met aansluitend een Bal Populaire  Op het Café Chantant komen Oostendenaars van allerlei rang en stand het beste van zichzelf geven op het podium. De lokale Gilbert Bécaud en Beyoncé laten van zich horenonder live begeleiding van Yamen Martini (trompet), Yves Meerschaert (piano) en Thomas Noël (gitaar).

 

Verder te gast op Chambres d'O met fonkelnieuwe, vreemde en soms macabere liedjes: Thomas Werbrouck en Eline Adam, samen het muzikale rariteitenkabinet KRANKLAND (u kent ze nog van TOSO en Danse Massacre). Lady Blaxx, een stem als een klok, belooft op haar beurt de living van O.666 in lichterlaaie te zetten met een dosis onweerstaanbare groovy soul. Tina Fux en Yamen Martini laten met 'We may have come...' daarentegen alle ballast vallen en zoeken via een intieme muzikale en poëtische voorstelling de ontmoeting het publiek op.

 

Het volledige programma van Chambres d'O .

 

Dit huiskamerfestival is een samenwerking tussen Theater Aan Zee, kleinVerhaal, KAAP, MU.Zee en cc De Grote Post ism Kunstacademie aan Zee en Conservatorium aan Zee.

Foto's laden...
MEER INFO
Mail naar info@kleinverhaal.be