KLEIN VERHAAL

Quartiers d'O 2022

Westerkwartier

Theater Aan Zee, kleinVerhaal, De Grote Post, KAAP en FMDO bereiden samen met bewoners en verenigingen uit de wijk hét buurtfeest van het jaar voor: Quartiers d’O!

 

Dit jaar strijkt Quartiers d’O neer in het Westerkwartier. Op 29, 30 & 31 juli 2022 is het Sint-Catharinaplein het toneel voor een 3-daags onvergetelijk buurtfeest!

 

Het plein krijgt een feestelijke make-over, muzikanten en inwoners repeteren hard aan hun lievelingsliedjes, er wordt een ferm podium gebouwd en een kok prepareert samen met de bewoners een geweldige feestmaaltijd.

 

PROGRAMMA

Vrijdag 29 juli van 19u tot 24u

Koor Westerkwartier en Onze Rijkdom (Antwerpen) brengen Levensliederen gebaseerd op verhalen van de koorleden! Filmfestival Oostende zet het grote scherm klaar voor de Belgische film Nowhere, ook de filmcast komt langs!

 

Zaterdag 30 juli van 12u tot 24u

Radio République des Rêves brengt twaalf uur lang live radio, te volgen op het plein of thuis via Radio NoordzeeTAZ dansworkshop, Furaya (Congolese muziek en dans), Maya Sapera en de Khan Brothers (muziek en dans uit India), Yagoon (kleinVerhaal huisband, dabke sessions) en het Roemeense Mec Yek (mix van ska, tarantella, gipsy). Rijden met gekke fietsen, verhalen in alle talen, een droomwereld bouwen bij Rode Aarde (Puurlain) en een workshop voor de hele familie! Stretch brengt slapstick en het Belgisch /Guinees collectief Amoukanama adembenemende acrobatie! BAL POPULAIRE!

 

Zondag 31 juli van 11u tot 15u

Apérotime: Antique Moderne doet ontwaken met bekende hits in een vintage jasje. De Langste Tafel: De wijkbewoners schuiven de voeten onder de langste tafel. Tussen de gangen door verrassen schrijvers Betu?l Sefi ka en Lotte Vrancken met verhalen die ze in de wijk bijeensprokkelden.

Foto's laden...
MEER INFO

Charlotte | +32 471 10 82 49
charlotte@kleinverhaal.be